Published: December 21, 2022, Edited by: Mads Hobye

RF2022: MemoBox - lydklip til eftertiden

Back to the main RF Innovation page | See projects from previous years

* Atmosfæren af Roskilde Festival gemmes gennem indtalte lydklip. Deltagerne interagerer med en telefonboks (MemoBox), hvor de kan indtale beskeder eller reagere på andres beskeder. Målet er at videregive oplevelsen af Orange Feeling 2022.*

Et vigtigt aspekt af Roskilde Festival er The Orange feeling, men hvordan kan man præsentere The Orange feeling, til andre der ikke har været på festivalen? Dette spurgte vi os selv om, da vi startede på MemoBox projektet. Grundprincippet i vores projekt er, at gemme atmosfæren af Roskilde Festivalen gennem lydklip optaget fra en telefonboks.

Vi håber at indsamle lydklip af festivalgængere, som interagerer med vores telefonboks. Ideen er at få folk til at svare på spørgsmål, eller reagere på beskeder fra andre festivalgængere. Vi vil derefter kunne afspille optagelserne efterfølgende. Vi håber at kunne stille telefonboksen op på Musicon efter festivalen. Telefonboksens formål er her, at kunne afspille vores optagelser, så folk kan opleve The Orange feeling af RF22. En anden mulighed er, at give disse optagelser til Roskilde Festivalen, så de kan anvende optagelserne til deres PR og social media fremadrettet.

Loei Mohamad Issa
Amir Mohamad Issa
Lukas Sydel Harder
Jonatan Meyer
Mads Reichert Borch Larsen